Talviset terveiset!


Hei!
Olemme saaneet nauttia kunnollisesta "vanhanajan" talvesta - ja miten kaunis voi talvinen luonto ollakkaan!!! Nyt kannattaa ulkoilla kamera mukana ja napsia näitä ainutlaatuisia ja satumaisia maisemia.

Puotiin odotan pian saapuvaksi mm. Willa-sarjan ihania pikku kaappeja. Maahantuojan ilmoituksen mukaan ne saapuvat viikolla 3 tai 4 eli aivan pian! Muitakin mukavia, nostalgisia tuotteita on tulossa samalta maahantuojalta. Kannattaa piipahtaa kaupan puolella aina silloin tällöin, sillä keväthän tuo taasen paljon ihania uutuuksia.
Myös postituslistalle on mahdollista liittyä. Silloinhan saat sähköpostiisi uutiskirjeen, jossa kerrotaam mm. uutuustuotteista.



Olen viime aikoina tutustunut korttien teon "ihmeelliseen maailmaan". En olisi ikinä uskonut, kuinka paljon erilaisia materiaaleja, välineitä, erilaisia tekniikoita ym. onkaan tarjolla! Askartelukaupat ovat pullollaan kaikenlaisia ihanuuksia, joilla on mahdollisuus loihtia mieleisiään kortteja - ja mielikuvitus on vain rajana. Viime päivinä olen tehnyt kortteja ystävänpäiväksi...ja aihepiiri taitaa olla se - yllätys-yllätys - vintage ja romantiikka...!

Tapaamisiin Elina






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hyvä sivuillani vieraileva; olisi kiva, jos jättäisit kommentin vierailustasi!