Sisustuspuoti avautuu

Huomenna maanantaina (12.4) avaan "virallisesti" pikku puotini. Varsinaiset avajaiskahvit juodaan torstaina 15.4. Luvassa on myös avajaistarjouksia, tulkaahan joukolla käymään!!!

Olen koko ajan puhunut varastomyymälästä, mutta nyt kun puoti on jotakuinkin valmis, niin pieni nostalginen kauppahan siitä tulikin, eikä niinkään varastomyymälä. Eli unohdan sanan varasto ja olkoon se tästä lähin nimeltään puoti.

Kauppa on nyt avajaisviikolla avoinna maanantaista lauantaihin.
Toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi pikku puotiini!!!

Iloisin terveisin Elina

2 kommenttia:

  1. Näyttää aivan ihanan upealta :) ONNEA kovasti puodillesi!

    VastaaPoista
  2. Hei Elina,
    Ihana nettisivu! :-)
    Putiikkikin on ihana! :-)
    Ajattelin laitaa viestin tälle sivulle, saat ehkä varmemmin. Niistä joulukorteistani, joista lähetin näytteen: sen lisäksi, että MH on sesonkihinta 1.00 euroa/kpl, piti viime käynnilläni sanoa, että kun painatan myyntiin, niin sinne takapuolelle tulee painettuna nimeni(Pirkko Jäppinen), sekä painajan, Netsor, Rautalampi, nimet. Hyvän joulun-toivotusteksti tulee myös asiaan sopivalla fontilla(eikä siis kuten siinä näytteessä käsinkirjoitettuna).
    Voisit tilittää, jos niin haluat, vasta myyntien jälkeen.
    Jos ehdit ilmoittaa otatko niitä myyntiin, ja määrän, niin voisin tuoda perjantaina junalle mennessäni. Saan valmiit painosta torstaina. Sähköpostiosoitteeni on: pirkkojappinen@hotmail.co.uk
    Oikein menestyksellistä sesonkia! Terveisin, Pirkko
    p.s. Tähän pitää näköjään laittaa jotain mitä sanotaan 'profiiliksi', jotta viesti lähtee. Kokeilin yhtä eikä onnistunut, joten laitan "nimetön", saas nähdä.

    VastaaPoista

Hyvä sivuillani vieraileva; olisi kiva, jos jättäisit kommentin vierailustasi!