Talvi on tullut!


Hei!

Oi miten kaunis voi talvinen luonto ollakkaan! Tänne Savon sydämeen tuli talvi kertaheitolla ja puut notkuvat lumen painosta. Ja ajatukset menevät jo yhä enemmän Joulun suunnitteluun. Askarteluhimo iski minuun aivan yllättäen ja niinpä olen haalinut joulukorttitarpeita jos jonkinlaisia. Netissä olen myös selaillut askarteluliikkeiden tarjontaa ja kyllä löytyy monenmoista ihanaa. Varmaan pitää tilata vielä jotain lisää...

Olen päivittänyt kaupan puolelle kivoja uutuuksia, lähinnä nättejä pitsirautalankatuotteita. Ja löytyyhän tietysti myös kristallin kimallusta ja muuta mukavaa. Myös Pikkutuvan Jaanalta sain mieluista postia ja IHANIA sydämiä on jälleen saatavissa! Nämä uudet sydämet ovat suurempia kuin aiemmat (korkeus n. 30 cm) ja ne ovat todella lämminhenkisiä. Teinkin jo heti lisätilauksen, jotta niitä riittäisi varmasti Teille kaikille.


Ulos katsellessani alkaa jo hämärtää ja siellä on parhaillaan ns.sininen hetki. Näissä tunnelmissa kohti viikonloppua. Oikein ihanaa viikonvaihdetta, tapaamisiin.



Tässä viipottaa pieni ja vikkelä sydäntemme murskaaja, Nala. Nala on noin vuoden ikäinen lagotto romagnolo-koiramme.