Arkkikaupan haaste 2.

Arkkikaupan haaste oli tällä kertaa tag eli pakettikortti. Tageja en ole aiemmin tehnytkään, mutta pienen tuumailun jälkeen aikaansaannokseni on tässä. Uutta kokeilua oli myös Annen kaupasta (Arkkikauppa) ostettu kultausfolio, mikä osottautuikin tosi kivaksi! Tagiin on tietenkin päässyt yksi lemppareistani eli  ihana Audrey! Elokuvan Loma Roomassa olen katsonut ties kuinka monta kertaa. Elokuvassahan näyttelee myös -  ihan komee...-,  Gregory Peck.
Pääsiäiskortteja olen myös aloitellut tekemään pikkuhiljaa. Laittelen niitä sitten hieman myöhemmin myös sivuilleni.

Muutamia uusia seinälle tai esim. huonekaluihin kiinnitettäviä seinätekstejä on tullut puotiini. Suosittua lausetta Koti on siellä mihin olet sydämesi ripustanut saapui myös lisää. Muita uusia tekstejä ovat: Every day matters, Home-our corner of the world, A taste of Italy ja La dolce vita.
Seinätekstithän ovat tosi kiva keino saada persoonallista ilmettä kotiin. Tekstit ovat helppo kiinnittää ja tilauksen mukana tulevat myös selkeät ja tarkat ohjeet. Tarratekstejä voit kiinnittää seinään, lattiaan, kaakeleihin, lasipinnalle, huonekaluihin jne. Kannattaa kokeilla! Myös toiveita teksteistä voit laittaa minulle tai jos Sinulla on mielessä jokin oma "lentävä lauseesi" tms., ilmoita, niin tilaan haluamasi tekstin.

Uusia tuotteita on tulossa tulevalla viikolla, mutta kerron niistä tuotteiden saavuttua.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa ja kevään odotusta!
Terveisin Elina

1 kommentti:

  1. Ihana!!Kaikki materiaalisi sopivat niin kivasti yhteen.Ja Eiffelikin vielä...yksi niitä lemppareitani korteissa ja joka paikassa, vaikken ikinä ole käynyt lähelläkään :) Kiva kun osallistuit, onnea arvontaan!

    VastaaPoista

Hyvä sivuillani vieraileva; olisi kiva, jos jättäisit kommentin vierailustasi!